Family hotel Rilancio je vybaven moderní kuchyní a restaurací. Kromě nabídky snídaní a večeří jsme připraveni uspokojit vaše chuťové pohárky i při svatbách, rautech či firemních večírcích. Zárukou kvality je šéfkuchař Matěj Pelíšek, který má zkušenosti z renomovaných podniků. Pro více informací neváhejte kontaktovat recepci +420 379 738 340.

Všechna jídla pro vás připravujeme z čerstvých sezónních surovin vysoké kvality, upřednostňujeme ekologické farmáře a chovatele z našeho regionu. Jídelníček je sestavován s důrazem na vyváženost všech pro tělo potřebných živin. Při přípravě jídel ctíme postupy, díky kterým jsou zachovány cenné látky (minerály, vitamíny a další). Jídla jsou tak lehce stravitelná a prospívají tělu i mysli. Rádi vyjdeme vstříc vašim stravovacím požadavkům (diety, vegetariánství, veganství atd.).

Některé základní suroviny, které používáme v naší kuchyni:

Sojová omáčka tamari – obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy důležité pro dobré trávení.

Umeocet – vyrábí se z japonských švestiček, mořské soli a Shizo. Nejde o skutečný ocet (neobsahuje kyselinu octovou, ale kyselinu citronovou), povzbuzuje organizmus, zlepšuje chuť k jídlu a pomáhá při žaludečních problémech.

Mořské řasy (např. Kombu, Wakame, Arame ) – obsahují velmi vysoké množství minerálních látek a vitamínů, lze je považovat za přírodní multivitaminový prostředek, odvádějí z těla těžké kovy, působí zásadotvorně, snižují cholesterol. Při vaření veškerých luštěnin přidáváme mořskou řasu Kombu, která je obohatí o mnohé cenné látky a pomáhá snadné stravitelnosti.

Mořská sůl – je bohatá na minerální látky, neobsahuje žádné příměsi.

Pohanková mouka – obsahuje vysoké množství vlákniny, minerálních látek a vitamínů (B, E). Její použití na území ČR má bohatou historii od 12. století. Oproti pšeničné mouce neobsahuje lepek (u některých výrobců může obsahovat stopové množství).

Kukuřičná mouka – neobsahuje lepek (u některých výrobců může obsahovat stopové množství). Ve světě velmi využívaná plodina v Mexiku, Rakousku, Itálii, Rumunsku atd. Kukuřice vyniká vysokým obsahem bílkovin, vitaminu C, vitaminů B, karetonoidů, vlákniny, komplexních sacharidů a esenciálních mastných kyselin.